AOC Raad

De AOC Raad is de brancheorganisatie van alle 13 AOC’s in Nederland. Deze AOC's verzorgen groen onderwijs op vmbo- en mbo-niveau en volwasseneneducatie.

www.aocraad.nl

Aocraad.nl, een uitgebreide maatwerk website

De AOC Raad had behoefte aan een manier om de informatievoorziening op haar website te vereenvoudigen en daar waar mogelijk te automatiseren. Het ontwerp & de structuur is ontwikkeld door Mirjam Kuggeleijn in samenwerking met Verhoef & Co. Emmen. TOPFIND heeft het maatwerk CMS gebouwd en verzorgt de hosting. Bij deze website met een inhoud ca. 10 GB zit o.a. een uitgebreid e-mailprogramma voor nieuwsbrieven en real time automatisch geactualiseerde Twitterberichten.

De AOC Raad beeldbank

Wij realiseerden een speciale beeldbank. In de beeldbank worden foto's aangeboden van en voor het groene onderwijs. De AOC’s maken gebruik van een gezamenlijk communicatieconcept: het wereldenconcept. Beelden van dit concept mogen alleen gebruikt worden ter promotie van het groene onderwijs. De beelden kunnen worden aangevraagd door middel van een aanvraagformulier. Dit formulier is bedoeld voor de aanvraag van hoge resolutie afbeeldingen voor bijvoorbeeld drukwerk. 

Bekijk de beeldbank