Actiforce

De Actiforce groep is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van in hoogte verstelbare bureauonderstellen. Actiforce opereert wereldwijd en heeft vestigingen in o.a. Europa, Azië en Zuid-Amerika.

www.actiforce.eu

Actief dynamisch werken

Active Dynamic Working, de slogan van Actiforce. A great variety of different aluminum desk frame models, possible because of a high modularity level. Anodized aluminum surfaces present an image of premium quality. Models with a hand crank or an electric motor for a swift and quick height adjustment.

De website

De oorspronkelijke website had als beheersysteem TYPO3. Hoewel dit zeer krachtige CMS vele mogelijkheden biedt, voldeed het niet aan de wensen van Actiforce. Met name de stijle leercurve en complexiteit van het systeem zorgden ervoor dat de inhoud van de website maar mondjesmaat werd geactualiseerd. Na overleg met Actiforce zochten wij een oplossing. We kwamen uit bij het zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke CMS 'Website Baker'. De layout en gehele inhoud van de oude website werd vervolgens overgezet naar het nieuwe systeem. 

Animatie met Adobe Edge

In samenwerking met YON Vormgeefwerk werd een HTML5 animatie in Adobe Edge ontwikkeld die het beeld van actief en dynamisch werken versterkt.