De Goedkoopste van Nederland

De Goedkoopste van Nederland is een inkoop- en verkooporganisatie welke fabrikanten en leveranciers in de gelegenheid stelt hun producten en diensten voor de werkelijk laagste prijs op www.degoedkoopstevannederland.nl te verkopen.

www.degoedkoopstevannederland.nl

Een unieke formule, unieke techniek!

TOPFIND ontwikkelde binnen 6 maanden de complete huisstijl tot en met de multilevel maatwerkshop met uitgebreide zoekmachine en backend. Door de technische inrichting voor de zoekmachine optimalisatie, de bijzondere wildcard inrichting voor veilig shoppen op elk (sub-) domein, de webhosting en het dagelijks onderhoud spreken we hier graag van een "zorgeloos - totaal - pakket".

Beheersysteem op maat

Na overleg was er maar één conclusie: dit wordt maatwerk! TOPFIND realiseerde de mogelijkheid om in een bestelling per product een specifieke aflevermethode te kunnen selecteren. Tevens werd een zogenaamd attributensysteem ontwikkeld zodat de bezoeker zo eenvoudig en snel mogelijk het gewenste product kan vinden en bestellen. 

Een speciaal geprogrammeerd script vergeleek dagelijks uit verschillende bronnen het goedkoopste bandenaanbod. Alleen de goedkoopste banden werden in het systeem geïmporteerd. Tevens was het voor de bezoeker mogelijk om tijdens de bestelprocedure direct een montagepunt te kiezen bij een Vak Garage in de buurt. Het assortiment bestond uit meer dan 1 miljoen autobanden!