Schreyeck Düsseldorf

Ledergroothandel Jos. Schreyeck Düsseldorf is een groothandel voor leer, kunstleer, skai, technische lederartikelen, materialen voor de fabrikage van meubilair en reinigings- & -onderhoudsproducten voor leder en skai.

www.schreyeck.de

Schreyeck, drietalige website met beheersysteem

De drietalige website met collectiemodule van www.schreyeck.de is vanaf het ontwerp tot en met de inhoud geheel gerealiseerd door TOPFIND. Met het oog op de Duitse redactie werd hiervoor het Contenido CMS systeem gekozen. Dit zwaardere en veel in Duitsland gebruikte handige systeem werd uitgebreid met enkele door TOPFIND geprogrammeerde modules.  De SEO werkzaamheden, teksten, vertalingen, hosting en het wekelijks onderhoud worden eveneens door TOPFIND verzorgd. 

Op maat gemaakte collectiemodule

Schreyeck biedt - als een van de grootste groothandels in Europa voor leder en skai-  een enorm groot assortiment. TOPFIND programmeerde een speciaal op maat gemaakte collectie module voor het CMS CONTENIDO waarin meer dan 6.700 artikelen met afbeelding en specificaties in 3 talen gepresenteerd worden. Alle afbeeldingen van de leder en skai collecties werden door TOPFIND ingescand en na bewerking in de module geplaatst. De collectiemodule is eenvoudig op haar hoofddomein te bereiken onder "producten" of ook binnen andere websites als bijv. kunstleder.at of funcke.de.